Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد در مراسم ششمین سالگرد تاسیس این شرکت، ضمن تبریک آغاز فصل جدیدی از زندگی پرداخت الکترونیک سداد به کارکنان و مشتریان، اتکا به همت همکاران و پشتوانه بانک ملی را سرمایه ای ارزشمند برای پیشگام و پیشتاز بودن در حوزه خدمات پرداخت الکترونیک و بانکداری دیجیتال دانست.
به گزارش روابط عمومی پرداخت الکترونیک سداد، محمدعلی محمودزاده در این مراسم که پنجشنبه 22 آبان ماه در محل دفتر مرکزی این شرکت با حضور معاونان و به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر اینکه حداقل سهم بانک ملی از بازار در کل کشور 25 درصد است، افزود: ما نیز باید بتوانیم به عنوان شرکت پرداخت بزرگترین بانک خاورمیانه و جهان اسلام به این سهم 25 درصدی دست یابیم، چرا که ظرفیت ها و حمایت های بانک ملی و پتانسیل‌های موجود در پرداخت الکترونیک سداد اجازه چنین پیشرفت و افزایش سهمی را به ما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن اشاره به ارایه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری از طریق اپلیکیشن پرداخت ایوا گفت: در حال حاضر به عنوان شعبه مجازی بانک ملی ایران وظیفه داریم تا خدمات مورد نیاز بانکی را در قالب بستری امن ارایه دهیم و در جهت ارتقا سرعت و امنیت خدمات و میزان رضایت مشتریان و کاربران بیشتر تلاش کنیم.
مدیرعامل پرداخت‌الکترونیک سداد در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر سداد در جایگاهی قرار گرفته است که در کنار خدمات متنوع خود همچون ارایه دستگاه های کارتخوان، درگاه های پرداخت اینترنتی، کیف پول الکترونیک و سرویس های ویژه و منحصر به فرد اپلیکیشن پرداختی ایوا و سرویس «نشان بانک» آن به عنوان دستاوردی جدید در حوزه بانکداری الکترونیک، می تواند به عنوان شعبه مجازی بانک ملی ایران تمامی خدمات مورد نیاز مشتریان را ارایه و آنها را از رفتن به شعب بانک بی نیاز کند.
وی با اشاره به اپلیکیشن ایوا در مقایسه با دیگر اپلیکیشن‌های موجود در شبکه بانکی و پرداخت، در خصوص مزیت رقابتی آن تصریح کرد: ما امروز توانستیم در حوزه پرداخت‌ها وخدمات بانکی، سرویس‌های مورد نیاز مشتریان را همچون سرویس های منحصر به فرد احراز هویت وامضا دیجیتال، دریافت تسهیلات کرونایی، دریافت کارت‌های اعتباری، تاییدیه تحصیلی، نرخ آنلاین ارز و سرویس های متنوع و کاربردی بسیاری که در سرویس نشان بانک ایوا در اختیار کاربران قرار گرفته است بر روی اپلیکیشن ایوا به سرعت و سهولت ارایه دهیم.
محمودزاده همچنین افزود: نکته مهم دیگر، اهمیت استفاده از این خدمات  در شرایط بحران ویروس کرونا است که باعث شده نگاهمان در «نشان بانک» بر این اساس باشد که بتوانیم مراجعه حضوری مشتریان به واحدهای بانک را به حداقل رسانده و یا در شرایط مطلوب‌تر دیگر نیازی به حضور مشتریان در شعب بانک نباشد.
مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد در پایان این مراسم ارزشمندترین دارایی مجموعه بزرگ سداد را سرمایه انسانی آن دانست و گفت: داشتن نیروی انسانی متعهد ، پرتلاش و دلسوز در کنار تجهیزات، تکنولوژی و برنامه ریزی و هدف گذاری    می تواند اتفاقاتی بزرگ و شگرف را در مسیر خدمت رسانی به جامعه و مشتریان رقم بزند.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مدیرعامل سداد ایوا اپلیکیشن ایوا پرداخت الکترونیک سداد بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت